11. oct., 2018

Acudit

Avui he tingut l'acudit de fer una promoció per als tallers de Risoteràpia de la setmana entrant. Reconec que no ha estat una idea brillant ni original, tan sols, una idea impulsiva i poc reflexiva, fent honor al que predico als meus tallers, tot s'ha de dir, i si serveix o em serveix d'alguna cosa. El cas és que he proposat tenir una deferència a les “Pilars” que reservessin plaça al llarg del dia d'avui i demà. Al poc, rebo un missatge de whatsapp d'una alumna meva, que no es diu Pilar, on diu “Això és discriminació pura i dura”, acompanya un “emoji d'una llengua. M'ha fet riure i m'ha engrescat a escriure aquestes línies, cosa que agraeixo moltíssim. Caldria dir, si és que calgués fer-ho, que en defensa de la meva alumna que no es diu Pilar, que no és gens religiosa i que això de les onomàstiques ni li van ni li venen. Jo m'atreviria a dir que fins i tot l'incomoden; el dia del seu sant, que no és demà, la vaig felicitar i ja em va deixar clar i català aquest tema relacionat amb el santoral.

Jo, que sóc partidària de Celebrar, així, en general, mantinc la promoció a les Pilars. Això sí, pot ser que un altre dia faci una promoció als pèl-rojos, als qui medeixin menys d'un metre seixanta o als qui tinguin una piga a la punta del nas. Per què no?

Moltes gràcies a la meva alumna, que no es diu Pilar, per regalar-me aquesta estona de reflexió i somriures. Per molts més!!!

Dijous 11 d'octubre de 2018

Compartir esta página