Els teus comentaris

Hola Riallers, m'agradarà molt rebre els vostres comentaris sobre la vostra experiència amb les sessions de Risoteràpia o Coaching Lúdic, o qualsevol altra activitat que hagueu compartit amb mi.
Una forta abraçada i fins aviat!!! María

Correo electrónico 10. oct., 2022

Maribel

Un tarde muy divertida, para repetir sin duda. Ha sido una coctelera de emociones muy chula.

Mil gracias por todo!

Correo electrónico 10. oct., 2022

Sabrina

Una super terapia de risas y locura. Vuelves a ser niña durante una hora.

Correo electrónico Web 29. jul., 2022

Sandra

Una bona experiència per compartir. Riure és cosa seria, com diu la Maria. Del tot recomanat!

Correo electrónico 16. may., 2022

Pepi

M,agradat moltíssim vaig passar molt bona estona. Ho recomano

Correo electrónico 2. mar., 2022

Marta

"riure a cor que vols" aquesta és la definició sumant-hi que ens ho vam passar pipa i vam estar molt a gust - com sempre - de la tarda del dia 12/2/22

Vam ser una colleta amb molta connexió i ganes de prendre part de l'activitat i gaudir al màxim de l'estoneta!

I amb la Maria, això, està sempre més que assegurat!

Mil gràcies, Maria, com sempre, per la teva professionalitat i recursos per a fer-nos passar una tarda preciosa i curativa i exultant de riures i de diversió!

Animeu-vos-hi tothom!

Correo electrónico 31. may., 2021

Ingrid

Molt recomanable fer un taller de rialloteràpia amb la Maria, una persona que transmet molta pau i alegria i que es va mostrar en tot moment molt atenta i respectuosa amb totes i cadascuna de nosaltres. Ens va fer sentir molt comodes i això va permetre
que es generés un entorn de confiança on va ser molt fàcil deixar-nos anar, ballar, riure i connectar amb la nostra essència, això que tant difícil es a vegades! Va passar l’estona volant i ens vam quedar súper relaxades! Gran experiència per repetir!!!!

Correo electrónico 31. may., 2021

Eva Oliva

Ahir vam gaudir molt d'un taller de risoteràpia amb la Maria, vam riure, compartir, conèixe'ns una mica més i ens vam emocionar... Súper recomanable!!

Correo electrónico 5. mar., 2021

Marta

Riure és saludable i ens alleugera pes del dia a dia. Amb la Maria vam disfrutar, passar-ho pipa, vam descarregar-nos de les preocupacions i les tensions i vam connectar durant una bona estona amb nosaltres mateixes i la nostra essència de nena. I jugar,
i ballar, i deixar-nos anar, i fer volar la imaginació i la espontaneïtat, i donar-nos permís! Jo, Maria, t'agraeixo infinit i encoratjo tothom que ho provi i vingui a fer tallers amb tu. I dono fe que és un espai segur, es fa amb mascareta i és curosa amb
totes les mesures. A riure i passar-ho bé i destensionar-nos!!!

Correo electrónico 1. mar., 2021

Sílvia

Riure, deixar-se anar, moure’s, ballar, en definitiva, apagar l’hemisferi esquerre del cervell és més necessari que mai! La Maria us hi acompanyarà i en sortireu encantats!

Correo electrónico 10. sep., 2020

Arseni

Ueeep!

Venia amb molt intríngulis per saber què era això de riure com a teràpia i m'ha encantat tornar a ser nen (si mai ho he deixat de ser) i apartar el sentit del ridícul.

Especialment xulo això de ballar per un mateix.

Molt recomanable tot plegat.

Moltes gràcies a totes pels riures i fins aviat

Correo electrónico 10. sep., 2020

Nàdia

Una experiència genial! Plena de bones sensacions i vibracions. 100% recomanable! Gràcies, Maria!

Correo electrónico 23. jun., 2019

Núria Montagut

Fa uns dies vam poder gaudir d'una sessió de Risoteràpia a la seu del Garraf de l'Acaf. Tot i que era amb persones que patien dolor crònic, la Maria va saber enfocar perfectament la classe i ens va aportar una energia, alegria i flexibilitat molt necessàries.
Gràcies per la súper estona de riures i de connexió!!!

Correo electrónico 1. abr., 2019

Carla

No hauria imaginat mai abans de començar que un taller de risoteràpia hagués acabat de la manera que ho va fer. Recomanable 100%. Gràcies!!

Correo electrónico 23. ene., 2019

Montse Mestre Randé

Gràcies Maria per fer-nos tornar a sentir com a nenes,lliures i juganeres.Vam triar el millor lloc per fer la sessió!Casa meva ha quedat impregnada d'aquestes bones vibracions per molt temps.Ho recomano 100%.

Correo electrónico 23. ene., 2019

Pilar Pallarès

Maria,amb qualsevol joc has aconseguit desactivar-nos de la vida diaria i alhora, activar-nos a les rises sense parar.Gran mèrit la feina que fas!!

Compartir esta página